Myra växer och vi söker en talangfull industridesigner som kan förstärka vårt glada och multidisciplinära team i vår studio på Södermalm i Stockholm.
Rollen innebär både ett nära samarbete med teamet, som förutom produktdesign även har kompetenser inom interaktionsdesign, användbarhet och konstruktion, såväl som oberoende arbete på egen hand.
Du är en driven person som kan uttrycka och utveckla idéer och koncept, i både 2D och 3D, till innovativa och övertygande designlösningar som överensstämmer med våra kunders mål och förväntningar. Hos oss kommer du att utvecklas och har stora möjligheter att själv påverka inom de branscher du gillar mest.
Förmodligen har du redan arbetat ett par år och känner dig trygg i olika designprojekt, eller så är du en nyutexaminerad och ambitiös industridesigner. Oavsett är det bra om du behärskar både svenska och engelska. Om det känns som att det är dig vi beskriver så skicka ditt CV, portfolio och ett personligt brev till julia@myra.se. Hör gärna av dig om du har några funderingar till Julia Treutiger, 0704-53 03 14.